0

Au venit sarbatorile!

Posted by Amalia Trita on 12/25/2010 06:38:00 a.m. in
Echipa Flexiwork va doreste sa aveti un Craciun vesel si plin de fericire, un Revelion nemaipomenit si un an nou cum v-ati dorit!!




Sa ne vedem cu bine, la anu' !


|
0

Flexiwork si CISCO

Posted by Amalia Trita on 12/13/2010 06:16:00 p.m. in , , , , ,
Dimineata ma ocup de apeluri in Europa, la pranz am programari la medic, seara sedinte in Asia, deci ma deplasez cu usurinta dintr-un loc in altul.

Sunt putini oameni din domeniul telecomunicatiilor care nu au auzit de CISCO Systems -  o corporatie multinationala, cu un numar aproximativ de 66 000 de angajati, si venituri anuale de peste 39 miliarde de dolari, stabilita in San Jose, California. Va intrebati cu ce se ocupa? Ei bine, pentru cei care nu stiu, proiecteaza si realizeaza tehnologii si servicii in domeniul telecomunicatiilor.

Una dintre metodele prin care CISCO a reusit sa reduca costurile semnificativ si sa faca fata competitiei, a fost aplicarea Flexiwork. Reducerea cu  15-20% din cheltuielile din domeniul imobiliarelor, a consumului de energie egala cu aproximativ 60 000 hw/h in decursul unui an (in Singapore), si implementare a sistemului CISCO TelePresence  (in curs), au contribuit la dezvoltarea companiei si detasarea fata de concurenta.

Daca nu sunteti convinsi, priviti putin catre concluziile sondajului de mai jos...

In Bucuresti, la data de 15 iulie, CISCO a anuntat rezultatele sondajului “Operator la distanta”. In cadrul acestui studiu, au fost evaluate mai multe subiecte privind telecomutarea – inclusiv modelele de naveta , barierele tehnologice, calitatea si productivitatea muncii, satisfactia generala a angajatului si avantajele/dezavantajele stilului de viata flexibil.
La studiu au participat 1 992 de persoane angajate in cadrul CISCO, din cinci regiuni: zona din Pacific a Asiei, pietele emergente, pietele europene, Japonia si SUA/Canada.

Rezultatele  nu puteau fi decat uimitoare:
  •           majoritatea participantilor au simtit o crestere semnificativa a flexibilitatii munca – viata personala, a productivitatii si a satisfactiei generale ca rezultat al posibilitatii lor de a lucra la distanta;
  •            aproximativ 69% dintre persoanele chestionate au declarat o crestere a productivitatii muncii;
  •            83% din angajati ai raspuns ca posibilitatea de a comunica si colabora cu colegii a fost aceeasi, daca nu chiar mai buna;
  •            80% au declarat ca prin telecomutare s-a realizat o imbunatatire a calitatii vietii;
  •            91% dintre respondenti sustin ca telecomutarea este intr-o oarecare masura, foarte importanta pentru satisfactia lor generala.

CISCO atinge noi niveluri de randament, datorita posibilitatii oferite angajatilor: colaborarea indifferent de locul unde se afla.
  •            40% dintre angajati nu se afla in acelasi oras cu seful lor;
  •            Angajatul mediu lucreaza acum de la distanta 2 zile/saptamana;
  •            60% din timpul economisit cu telecomutarea este petrecut muncind.

O parte care nu trebuie neglijata, este efectul pe care telecomutarea il are asupra mediului inconjurator.
Prin evitarea deplasarilor, in anul 2008, angajatii de la CISCO au evitat eliberarea in aer aproximativ 47 000 tone metrice de emisii de gaze de sera si au raportat o economie la combustibili de 10,3 milioane de dolari anual.

“In calitate de mama cu trei copii si cu serviciu, cunosc foarte bine avantajele solutiei Cisco Virtual Office. Prin transmisie de voce si imagine de inalta calitate, raman implicata si capabila sa conduc cu usurinta echipe globale si programe, evitand drumurile pana la birou.“
(Carina Reyes, director Operaţiuni, Cisco)

Cum puteti dumneavoastra sa va optimizati afacerea? Aici va ajutam sa gasiti raspunsurile!

|
1

Contractul individual de munca si munca la domiciliu

Posted by Amalia Trita on 12/03/2010 11:06:00 a.m. in , , ,
Venim in sprijinul dumneavoastra cu o serie de informatii utile, referitor la munca la domiciliu si legalitatea acesteia.
 Prin Ordinul ministrului muncii si solidaritatii sociale nr. 64 din 28 februarie 2003, publicat in Monitorul Oficial nr. 159 din 12 martie 2003, a fost aprobat modelul contractului individual de munca .
 

Articolul 105 defineste salariatii cu munca la domiciliu, acei salariati care indeplinesc, la domiciliul lor, atributiile specifice functiei pe care o detin.
 In vederea indeplinirii sarcinilor de serviciu ce le revin, salariatii cu munca la domiciliu isi stabilesc singuri programul de lucru.
Angajatorul este in drept sa verifice activitatea salariatului cu munca la domiciliu, in conditiile stabilite prin contractul individual de munca.

ART. 106

Contractul individual de munca la domiciliu se incheie numai in forma scrisa si contine, in afara elementelor prevazute la art. 17 alin. (2), urmatoarele:
a) precizarea expresa ca salariatul lucreaza la domiciliu;
b) programul in cadrul caruia angajatorul este in drept sa controleze activitatea salariatului sau si modalitatea concreta de realizare a controlului;
c) obligatia angajatorului de a asigura transportul la si de la domiciliul salariatului, dupa caz, al materiilor prime si materialelor pe care le utilizeaza in activitate, precum si al produselor finite pe care le realizeaza.

ART. 107

(1) Salariatul cu munca la domiciliu se bucura de toate drepturile recunoscute prin lege si prin contractele colective de munca aplicabile salariatilor al caror loc de munca este la sediul angajatorului.

(2) Prin contractele colective de munca se pot stabili si alte conditii specifice privind munca la domiciliu.





Pentru a descarca gratuit modelul contractului individual de munca, da-ti click aici.


Doriti mai multe informatii?
Accesati Centrul Multimedial!






|
0

Viitorul ..se construieste

Posted by Amalia Trita on 11/26/2010 06:47:00 a.m. in , , , , ,
Din 15 Decembrie a.c. va propunem o noua interfata a Centrului Multimedial, care va cuprinde:

  • biblioteca virtuala - totul despre flexiwork;
  • ghid legislativ;
  • consiliere;
  • forum;
  • fan club Flexiwork;
  • flexi-jobs.
Pana atunci, va stam la dispozitie pe blog si pe Facebook
Intrebari? Le asteptam!

|
0

Despre munca on-call

Posted by Amalia Trita on 11/25/2010 01:51:00 p.m. in , , , , ,
In ultimii ani, munca intermitenta sau “on-call” a devenint din ce in ce mai cunoscuta si aplicata, datorita avantajelor care le aduce atat angajatilor cat si angajatorilor.
Dar ce este de fapt munca “on-call”, poate va intrebati? Ei bine, munca intermitenta, sau la chemare, este un contract de munca prin care un muncitor se pune la dispozitia unei companii, iar aceasta foloseste serviciile angajatului doar atunci cand are nevoie, discontinuu si intermitent.

In anul 2006,  tari precum: Cipru, Grecia, Portugalia, Romania si Spania nu aveau cunostinte destule despre acest tip de munca.
Dar, tot in acest timp, deja Irlanda si Estonia dezbateau aplicarea muncii on-call in sectorul asistentei medicale; Belgia, Italia, Norvegia se concentrau asupra  muncii intermitente, ca si forma de angajare sau a unei forme de contract de munca de sine statator, iar Austria, Estonia, Finlanda, Franta si Ungaria incercau sa includa acest concept ca parte componenta a unui job normal.

Intorcandu-ne in zilele noastre, unele tari au norme care reglementeaza munca on-call si, atat angajatii cat si angajatorii, sunt satifacuti de rezultatele obtinute.

Una dintre aceste tari este Olanda, unde se disting trei tipuri de contracte pentru angajatii on-call:

Cu pre-acord
  •           cand angajatorul te contacteaza, tu decizi daca accepti sau nu sa lucrezi;
  •           daca accepti, intra in vigoare contractul on-call, cu dispozitiile prevazute in pre-acord;
  •          angajatorul te plateste pentru orele lucrate;
  •       patru contracte successive, dau nastere unui contract permanent, depinzand de perioada de timp dintre contractile successive.

“Zero-ore”
  •           trebuie sa lucrezi daca esti chemat;
  •           ai un contract de lucru continuu, dar fara reglementari ce prevad numarul de ore care trebuie sa le lucrezi;
  •           angajatorul te plateste numai pentru orele care trebuie lucrate. Acest acord trebuie sa fie in scris;
  •           dupa primele sase luni de la “angajare”, dispozitia de mai sus nu mai este valida. Angajatorul trebuie sa te plateasca chiar daca nu este munca sau este insuficienta.
 
  "Min-Max”
  •           ai un contract de munca continuu, pentru un numar minim de ore lucrate/saptamana, luna, an (ore garantate de tine);
  •           tu sau angajatorul puteti sa stabiliti si numarul maxim de ore pe care sa le lucrezi on-call;
  •           vei fii mereu platit numarul de ore garantate, chiar daca este de lucru sau nu;
  •           esti obligat sa lucrezi pana la numarul maxim de ore la care ai fost de acord in contract;
  •           angajatorul o sa te plateasca pentru totalul orelor lucrate.

De ce sa nu beneficiezi si tu de avantajele oferite de acest tip de munca?
Acceseaza siteul Flexiwork pentru informatii suplimentare, sau adreseaza-ne aici o intrebare.



Sursa foto aici
Sursa infromatii aici

|
0

Siguranta la locul de munca

Posted by Amalia Trita on 11/24/2010 10:08:00 a.m. in , , , ,
Stiati ca numarul de zile pierdute, in medie, de un accidentat in timpul programului de lucru, este de 64,6? Dar faptul ca au fost inregistrate 62 de incapacitati temporare de munca, incheiate prin invaliditate, iar 21 prin deces?
Toate aceste cifre au fost inregistrate numai in semestrul I al anului curent.
Cata importanta dati clauzelor contractuale, atunci cand semnati un acord? Cititi cu atentie pericolele la care sunteti expusi?
De ce nu optati pentru un contract de munca la dominicliu? Astfel reduceti riscurile de a avea un accident, beneficii fiind pentru ambele parti contractante.
In anul 2003 s-a introdus in Codul Muncii posibilitatea de a executa munca la domiciliu, iar Articolul 105 defineste salariatii cu munca la domiciliu acei angajati care duc la bun sfarsit, la domiciliul lor, sarcinile si artibutiile descrise in fisa postului.

Cadrul legal exista, de ce sa nu profitati de el? Citeste articolele Flexiwork pentru a te documenta, sau acceseaza Centrul Multimedial pentru lamuriri suplimentare.

 Daca nu ai grija de tine, neglijenta va lua aceasta responsabilitate (Carrie Latet).



|
0

Contractul Flexibil - se poate si asa!

Posted by Amalia Trita on 11/16/2010 08:23:00 a.m. in , , ,
..cunoscut si sub denumirea de "munca pe proiect".

Bineinteles ca ati auzit de el. Este un contract de munca la indemana tuturor, ofera posibiliatea de a iti organiza singur timpul si modul de lucru, cu conditia sa fie respectat termenul-limita al proiectului (dead-line).

Daca vreti sa optati pentru un astfel de program, trebuie sa luati in considerare clauzele de confidentialitate:  lucratorul (dumneavoastra) nu are voie sa desfasoare activitati in concurenta cu clientul, sa divulge date referitoare la el,  sau alte acte care pot dauna activitatii clientului.

Munca pe proiect este considerata un contract flexibil, dar care exclude  prestatiile ocazionale (durata de lucu mai mica de 30zile/an pentru acelasi client).
Punctam faptul ca nu exista o relatie de subordonare angajat-angajator, ci de independenta. Modalitatea de lucru este cea proprie, dar coordonata de compania orgabnizatoare a proiectului.
Plata - un alt aspect important - este direct proportionala cu calitatea si cantitatea prestatiei .


In SUA, persoanele care au trecut de varsta pensionarii sau se apropie de ea, iau in considerare aceasta forma de lucru, fiind o alternativa la statul acasa, pentru persoanele energice, si care vor sa-si asigure continuitatea veniturilor.

Vreti sa aflati ce fel de flexiwork vi se potriveste? Consilierii flexiwork abia asteapta sa ii contactati. Accesati Centrul Multimedial de Asistenta si Diseminare

Sursa foto

|
0

Flexiwork si pe Facebook

Posted by Amalia Trita on 11/11/2010 10:13:00 a.m. in , ,
Ai un cont de Facebook? Si noi!

Adauga-ne aici si hai sa comunicam mai usor.
Ai acces gratuit la informatii, toate in timp real. 
Fii la curent cu schimbarile. Tu faci parte din ele!


|
0

Teleactivitatea si Telemunca

Posted by Amalia Trita on 11/09/2010 01:15:00 p.m. in , , ,
Teleactivitatea .. ne lovim des de ea in viata de zi cu zi, chiar daca la prima vedere nu va pare un termen prea cunoscut. Comertul electronic, afacerile electronice, e-banking, telemarketing, telesocializarea, sunt cateva dintre conceptele care fac parte din teleactivitate.
Este o activitate social-economica, menita sa conecteze la distanta persoane/organizatii, avand un impact social si ambiental mult mai mare decat alte forme de activitate.Toate teleactivitatile se bazeaza pe comunicarea la distanta, in mod special pe internet. Cel care presteaza o astfel de munca se numeste telesalariat.

O imagine a telesalariatului ar fi urmatoarea: in casa de vacanta, eventual pe malul marii, sorbind din cafea si lucrand in liniste.

Se poate spune ca acesta este viitorul jobului, daca luam in considerare cresterea spectaculoasa din SUA in ultimii ani, dar si in alte tari.

Accentul se pune pe eliminarea transportului, timpul petrecut pentru deplasarea catre/de la serviciu.

Telemunca se aseamana cu teleactivitatea prin faptul ca informatiile sunt transmise cu ajutorul calculatoarelor, pentru a schimba aria geografica de lucru. Aceasta se asociaza de obicei activitatilor la care intrarile/iesirile sunt informatii, iar rezultatele pot sa fie transmise prin TIC - Tehnologia Informatiei si a Comunicatiilor.

Astfel, se poate lucra de acasa, se poate alterna lucrul la domiciliu cu cel de la firma, "din mers" - cu ajutorul unui calculator portabil, sau la telecentre - locuri special amenajate, a carui dotare este folosita de angajatii in diverse domenii/firme sau de catre cei independenti.

Tu cum vrei sa lucrezi?
Accesati flexiwork pentru stiri si alte informatii!

|
0

Familia? Sau serviciul? Intrebari tot mai actuale. Patru puncte de vedere

Posted by Amalia Trita on 11/08/2010 03:19:00 a.m. in , , ,
SmartWoman aduce la cunostinta cateva dintre problemele societatii actuale. Haideti sa ne implicam! Rezultatele sunt garantate pentru ambele parti implicate!

|
0

Flexitime/Flextime

Posted by Amalia Trita on 11/07/2010 08:52:00 a.m. in , , ,
Astazi o sa va vorbesc despre Flexitime, cunoscut si sub numele de Flextime. 


Este o schemă de lucru variabilă, diferită de aranjamentele tradiţionale; cea mai frecvent utilizată, uşor de manageriat şi la îndemână formă flexibilă de lucru. Ea oferă  flexibilitatea orelor de sosire, plecare, pauze de masă, de obicei  gravitând în jurul unui “miez” (“core”) situat la mijlocul zilei, când sunt prezenţi toţi salariaţii.
O variantă a sa, denumită flexiplace sau flexplace, permite salariatului să desfăşoare o parte a activităţii sale off-site (în afara biroului), după reguli bine stabilite. Cea mai mare parte a timpului de lucru este petrecută la birou, iar munca off-site este de regulă efectuată acasă.


Avantaje pentru angajat:

  •   Armonizarea vieţii de familie cu munca;
  •    Timp neîntrerupt pentru munca creativă, repetitivă sau de înalt detaliu;
  •    Reducerea costurilor de deplasare şi cu spaţiile de parcare;
  •    Reducerea stresului;
  •    Reducerea întârzierilor şi absenteismului datorate unor probleme personale;
  •    Corelarea schemelor de muncă cu stilurile personale;
  •   Organizarea mai bună a timpului propriu.



Avantaje pentru angajatori:

  •    Creşterea productivităţii şi a eficienţei în muncă
  •    Reducerea cheltuielilor cu spaţiile de lucru şi plata orelor suplimentare;
      
  •   Reducerea absenteismului  şi  a fluctuaţiei de personal;
  •   Reducerea numărului de zile de concediu medical;
  •   Permite uşurarea recrutării celui mai bun personal.


Accesati  forum -ul pentru intrebari si raspunsuri. Oferim consultanta gratuita!!








|
0

Tipuri de Flexiwork: Job-share

Posted by Amalia Trita on 11/01/2010 11:44:00 a.m. in , ,
Ce este job-share-ul? Cu ce va poate ajuta?


...denumit şi împărţirea postului, este o formă de flexiwork, prin care doi sau mai mulţi salariaţi part-time împart munca şi beneficiile unui post normal, cu normă întreagă. Ei împart salariul şi indemnizaţia de concediu.

Faţă de part-time apar câteva avantaje în plus.

Pentru angajat :
  • Flexibilitate mai mare a programului faţă de part-time;
  • Împărţirea postului este atractivă pentru cei care doresc să petreacă mai mult timp cu familia decât permite o săptămână de lucru obişnuită, de cinci zile;

Pentru angajator :
  •        Mai bună acoperire a nevoilor de lucru ale firmei;
  •     Permite companiilor să atragă indivizi capabili care în condiţii normale ar decide că nu pot să lucreze pentru compania respectivă (avantaj major).

Nu sunteti destul de informat? Accesati centrul multimedial aici !


|
0

Tipuri de Flexiwork: Part-time

Posted by Amalia Trita on 10/28/2010 02:02:00 p.m. in , , , , ,
In acest articol o sa dezbatem pe scurt termenul de "flexiwork". Ce inseamna flexiwork?


 • program variabil de lucru;
 • se îndeplineşte numărul de ore stabilite cu angajatorul;
 • munca sa este îndeplinită eficient.


Acest mic cuvant, defineste o larga sfera de activitati. Printre ele se numara si Part-time-ul. Sunt sigur ca ati auzit de acest program de lucru, dar cati dintre voi il practica? Cati dintre voi cunosc cu adevarat beneficiile acestui program de lucru?
Ei bine, sa incepem cu inceputul. Definitia.


Lucrul part-time, cunoscut şi sub numele de serviciu cu normă redusă, se caracterizează printr-un număr mai mic de ore de lucru decât cel standard de 8 ore pe zi, de regulă între 17,5 şi 28 ore pe săptămână.


Din punctul de vedere al angajatorului, avantajele sunt notabile:

  • Abilităţi specializate introduse în companie: în situaţia în care este rapid nevoie pentru anumite proiecte de un specialist cu abilităţi care nu se regăsesc la restul angajaţilor, fără investiţie mare;
  • Economisire de bani: generează costuri mai puţine, dări mai mici către stat şi asigură necesarul de muncă de care aveţi nevoie, economiile la salarii fiind benefice mai ales în perioade de scădere economică;
  • Disponibilitate mai mare pentru client în perioadele aglomerate: programul de lucru al angajaţilor part-time se stabileşte astfel încât să fie acoperite toate sarcinile şi niciun client să nu fie neglijat în perioadele de vârf sau de schimbări.


Nici angajatul nu este mai prejos...


  •  Lucrând mai puţine ore, îi rămâne mai mult timp pentru a petrece cu familia sau pentru îndeplinirea  obligaţiilor familiale (îngrijire copii, părinţi bătrâni, bolnavi) sau pentru a-şi completa studiile;
  •  Beneficiază de concediu medical la nevoie, concediu de odihnă, concediu  parental;
  •  Poate fi folosit şi de persoane mai în vârstă sau cu afecţiuni sau dizabilităţi ce nu permit program întreg de lucru;
  •  Poate completa un job cu normă întreagă pentru suplimentarea veniturilor;
  •  Antrenament pentru reorientarea carierei.

Part-time-ul nu trebuie confundat cu angajarea temporară, în care salariatul nu beneficiază de concediu plătit şi are relaţii de scurtă durată cu compania. 

Aceesati www.flexiwork.ro pentru informatii detaliate sau, va rog, lasati un comentariu!


|
0

Stiati ca in Uniunea Europeana...

Posted by Amalia Trita on 10/26/2010 07:54:00 p.m. in , , , ,
...1 din 4 femei angajate are dificultăţi cu îngrijirea copiilor mici şi a părinţilor sau rudelor bolnave?


...1 din 3 femei cu copii nu are slujbă, ca rezultat al faptului pe umerii lor se sprijină greul gospodăriei?


...aproape 1/2 din companiile europene cu 10 sau mai mulţi angajaţi utilizează forme de organizare flexibilă a timpului de lucru?


www.flexiwork.ro

|
0

Centru Multimedial

Posted by Amalia Trita on 10/24/2010 01:05:00 p.m. in , , , ,
Aveti nevoie de lamuriri suplimentare despre proiect? Va oferim consultanta gratuita!


Incepand cu data de 1 noiembrie a.c. vom lansa Centrul Multimedial, loc virtual de intalnire al consilierilor cu persoanele dornice sa fie informate despre conceptul "Flexiwork", implicit despre "Harmony - masuri inovative de armonizare a vietii profesionale cu cea de familie".
Pentru a putea accesa platforma online, creati-va un cont nou.

|
2

Curs GRATUIT pentru femeile somere

Posted by Amalia Trita on 10/21/2010 04:03:00 p.m. in ,
Esti o femeie somera? Din Sud-Vestul Olteniei? Ai noroc, organizam pentru tine un curs gratuit de web-design!!
Este un proiect dezvoltat de catre Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Slatina, finantat de catre U.E. Cursurile vor incepe in luna Noiembrie a.c., iar femeile care vor sa participe sunt invitate sa trimita un e-mail la job@flexiwork.ro , cu subiectul "pentru web-design". O sa primiti in schimb detalii, impreuna cu un formular de inscriere la curs. De ce nu? E gratuit! ...si era sa uit, ACREDITAT

|
0

Pentru Angajatori

Posted by Amalia Trita on 10/21/2010 03:57:00 p.m. in , , , , ,
Una dintre problemele cu care se confrunta majoritatea angajatorilor sunt..chiar angajatii! Concedii medicale, pretentii ridicate, intarzierea la munca, pauze prea dese (dar mai ales lungi) de cafea, conflicte aparute intre ei etc.
Daca v-as spune ca aceste probleme se pot rezolva usor, prin flexiwork? M-ati crede? Probabil ca nu, dar dati-mi cateva minute sa va conving. Cu siguranta pot!

Lucrul de acasa. Ganditi-va. Puteti reduce semnificativ costurile intreprinderii dumneavoastra, daca angajatii lucreaza de acasa. Cum? Imediat va explic.

Chiria - unul dintre elementele cele mai costisitoare. Eliminat. Prin simplul fapt ca nu trebuie sa dispuneti de spatii pentru birouri. Nici de echipamente.

Electricitatea & Co. - eliminata. Nu mai aveti costuri pentru energia consumata de 100 de calculatoare, imprimante, aer conditionat si  zecile de neoane aprinse. Nici pentru caldura (si tocmai se anunta o iarna grea).

Concedii medicale - reduse. Din cauza ca angajatul isi petrece majoritatea timpului lucrand in casa, sunt sanse mai mici de a intra in contact cu boli sau accidente (frecvente la locul de munca)

Ore suplimentare - nu mai este cazul. Fiecare salariat lucreaza in timpul stabilit de el. Este mai eficient si mai putin stresat, la fel si dumneavoastra.

Decontarea transportului - eliminat. Pentru a te da jos din pat nu consumi benzina.


V-am starnit curiozitatea? Pentru mai multe detalii accesati www.flexiwork.ro

|
0

Pentru Angajati

Posted by Amalia Trita on 10/21/2010 03:37:00 p.m. in , , ,
Daca aceasta este prima data cand auzi de flexiwork, crede-ma ca o sa te bucuri ca ai intrat aici.

Imagineaza-ti ca te trezesti la ora 10.00am. Te dai jos din pat, iti faci o cafea, mananci un mic dejun copios, apoi te apuci de lucru. In pijama. Iei o pauza pentru tigara cand vrei tu si nimeni nu te trage la raspundere. Iti mai chemi si prietenii la un film sau te joci pe calculator. 

Incurajam lucrul de acasa. Aceast termen, flexiwork, deriva din termenii "flexible" (flexibil) si "work" (lucru). Lucru flexibil. Nu mai pierzi timpul in trafic, nu te trezesti greu sa ajungi la munca obosit sau tarziu si nu te temi ca vei sta ore suplimentare la birou. Indiferent de vreme, poti ajunge usor "la birou".
Lucrezi in confortul casei tale, cand vrei, mai eficient si mai putin stresat. Iti programezi sarcinile dupa timpul tau liber, nu invers. Nu trebuie sa te mai ascunzi de seful tau cand ai messengerul aprins, sau sa te prefaci ca muncesti cand trece pe langa tine (fara rusine, toti facem asta la serviciu).
Nu te mai imbolnavesti atat de des, gripa colegei de birou nu o sa iti mai dea batai de cap si banii care ii dadeai pe pastile vor sta linistiti in portofel. Ca si cei pentru benzina sau biletele de autobuz. Ca si cei dati la cantina, in pauza de masa. Ca si cei dati pe cafeaua de dimineata ..ati prins ideea.

Exista mai multe tipuri de munca flexibila. Alege-l pe cel care ti se potriveste! Acceseaza www.flexiwork.ro

|
0

Serviciu = Relaxare un nou concept

Posted by Amalia Trita on 10/21/2010 03:14:00 p.m. in , , ,
Buna ziua, va rog, luati un loc. Nu, nu pe scaun, canapeaua din dreapta este mai confortabila. Faceti-va comod.  Sotia mea face o cafea minunata, doriti?
Sa inteleg ca vreti sa aflati despre flexiwork. Ati mai auzit de acest termen? NU?! Nici o problema, sunt aici pentru a va informa despre tot ceea ce defineste acest termen.
Un pahar cu apa macar?
Pentru inceput, v-as ruga sa scuzati dezordinea din birou si televizorul dat prea tare. Imi place sa ascult putina muzica in timp ce lucrez, doar imi pot permite, lucrez de acasa.
Cum? Dumneavoastra lucrati la birou? Cred ca va este greu sa plecati in fiecare dimineata la serviciu, cu stresul de a nu intarzia, sau nervos ca o sa fie traficul infernal. Cine stie, poate va tine si peste program.
Ahh, nu sunteti angajat, ci angajator. Inteleg. Costurile chiriilor au cam crescut. Nu aveti spatiu suficient pentru toti angajatii? Imi pare rau sa va anunt, dar si energia o sa fie mai scumpa...cum o sa faceti fata celtuielilor?

Doriti solutia optima pentru problemele dumneavoastra?  Cititi articolele destinate angajatului/angajatorului, cu siguranta o sa le gasiti utile!

|

share fb

Facebook

Copyright © 2009 Flexiwork All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.